Lindhardt og Ringhof. 1 år. 30 bøger. Helt nye læseoplevelser. Første bog.

Panserhjerte af Jo Nesbø

I midten af februar fik jeg øje på en læseudfordring fra forlaget Lindhardt og Ringhof.

1 år. 30 bøger. Helt nye læseoplevelser.

Sådan en udfordring kan jeg bare ikke lade ligge. Jeg har så mange bøger og bare for lidt tid, så ofte ender jeg med det sikre valg i form af en krimi. Jeg læser også gerne andre bøger og køber altid en stor variation når der er bogudsalg, men alligevel bliver det ofte en krimi.

Læseudfordringen er delt op i 2 mål.

  1. De første 20 læsemål
  2. Og 10 ekstra til de helt hardcore læsere.

Jeg har med det samme snuppet et mål fra nr. 2.

I starten af januar læste jeg nemlig Panserhjerte af Jo Nesbø.

Ja, endnu en krimi, men målet er jo heller ikke at slippe min yndlingsgenre, målet er at udvide min læsehorisont.

Hvad er der at sige om Panserhjerte? Endnu en god krimi i serien om betjenten Harry Hole. Om Norge, Hongkong, forbrydelser og Harrys forfald. Jeg har fået læse alle i serien til og med Panserhjerte og det er super bøger at have med på en afslapningsferie. Bogen er på 635 sider og opfyldte målet om at læse en bog på mindst 500 sider (jeg elsker tykke bøger, så intet problem med det mål).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *