Hvad sker der dog? Har du ikke nok bøger?

Hvad sker der dog med alle de bøger?

 

Den anden dag da vi var i vores lille by sagde min mand “Jeg går lige ind til frisøren og bliver klippet”. Jeg sagde så “Jeg går lige ind i boghandleren”.

I vores lille by ligger boghandleren centralt på gågaden og lige over for en af de mange frisører (hvor mange frisører kan der dog være i en lille by?)

Nå, men jeg besøger ofte boghandleren i butik eller evt. på nettet for bare lige at kigge på varerne og så er der udsalg eller tilbud og så kommer der pludselig seks nye bøger ned i kurven. Bøger som jeg ikke har læst og som jeg ikke ved hvornår jeg skal læse.

Min søde mand bliver aldrig sur når jeg handler bøger, han henter bare diskret endnu en indkøbskurv, så der er plads og så slæber han bøgerne hjem for mig. Faktisk låner han også bøger til mig fra byttehylden på hans job.

Nogle gange har jeg haft lidt dårlig samvittighed over alle de ulæste bøger jeg har stående på hylderne, men jeg har gode hensigter og læser alt det jeg har tid til og desuden har jeg netop læst et indslag på bog.dk (link nederst er i mit indlæg), om at det slet ikke gør noget med de ulæste bøger, faktisk er det ganske godt.

Nogle mennesker shopper tøj eller indretning. Jeg shopper bøger 🙂

God dag derude

Mange hilsner

Betina

http://bog.dk/ulaeste-boeger-antilibrary-tsundoku/?fbclid=IwAR1ODTtDngbvYKwzRj9p8DkrR-BZHpSk-CqU9bi9QSookbobV7RfrKiKe8I

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *