Lindhardt og Ringhof. 1 år. 30 bøger. Helt nye læseoplevelser. 2 punkter, 2 bøger hen over påsken.

Fortællingen om dengang Xu Sanguan solgte sit blod.
Francesco ridderen af Guds nåde.

Hen over Påsken 2019 blev der tid til at læse to bøger som kunne opfylde to punkter på LRLÆSER 2019.

“En bog skrevet af en forfatter, som ikke kommer fra Europa eller USA” – det var et lidt svært punkt for åbenbart indeholder min egen bogreol ikke så mange bøger skrevet af personer udenfor Europa og USA. For et stykke tid siden havde jeg dog købt en bog skrevet af en kinesisk forfatter Yu Hua. Bogen havde stået et stykke tid på hylden, for den var svær at tage fat i når nu ens yndlingsbøger er krimier.

“Fortællingen om dengang Zu Sanguan solgte sit blod” er en spændende lille bog som fortæller om en helt anden livsstil end den jeg selv kender herfra Danmark. Den handler om livet, som leves i en verden fyldt med anderledes skikke, politik, korruption, sult. Om at gøre hvad der må gøres for at redde sine børn. Om at leve og overleve. Den kan anbefales hvis du vil prøve en ny type bog.

 

Punktet “En bog på mindre end 150 sider” blev bogen “Francesco – Ridderen af Guds nåde”, skrevet af Susanne Mortensen. En bog som jeg også har haft på bogreolen ganske længe. Den handler om helgenen Frans af Assisi. Om hans liv frem til han fandt Gud og sit kald. Det var også en anden type bog og den var ganske god.

Jeg er gået i gang med to nye bøger som kan opfylde nogle punkter på listen. Det er super at få læst nogle nye ting som jeg nok ikke ville have læst hvis jeg ikke læste udfra listen LRLÆSER 2019, 1 år. 30 bøger. Helt nye læseoplevelser.

Mange hilsner

Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *