Lindhardt og Ringhof. 1 år. 30 bøger. Helt nye læseoplevelser. 4. og 5. bog (+6. + 7.)

Da et punkt tog overhånd og et ekstra punkt kom til.

Det er en super sjov læseudfordring at følge Lindhardt og Ringshofs LRLÆSER 2019.

Et punkt hedder “En bog i en serie” og det var det her punkt som tog lidt overhånd for mig. For hvordan kan man læse en bog i en serie. En bog?

For lidt siden havde jeg købt de tre første bøger i serien “Time Riders” af Alex Scarrow. En science fiction serie for unge. Bøgerne er købt på udsalg. Jeg elsker bogudsalg for det giver altid anledning til at udvide min læse horisont med f.eks. disse bøger.

Bøgerne er spændende og da jeg var færdig med den første bog, var jeg selvfølgelig nødt til at gå videre med de to andre bøger. At rejse i tiden er en interessant idé. Hvordan kan det lade sig gøre? Hvorfor skulle man gøre det? Hvem skulle have lov og kan man stole på, at folk ikke ændre noget til egen vinding eller ændre noget som ville skabe en endnu dårligere udgang på dårlige begivenheder?

Bøgerne er spændende og absolut værd at læse.

Da jeg var næsten færdig med den 3. bog i serien trængte jeg til en pause og valgte derfor at læse bogen “Farven Lilla” af Alice Walker. Bogen dækker punktet “En bog fra din barn- eller ungdom”.

Det er altid interessant om en bog tåler en genlæsning og rigtig mange bøger gør ikke.

“Farven lilla” var dog tiden værd. Det er stadig en bog som kan gribe én. Ryste én. At læse om de forfærdelige forhold et menneske kan leve under og alligevel klare sig og komme ud på den anden siden med positivitet i hjertet.

Nu holder jeg nok læsepause resten af dagen. Måske man skulle gå en tur ud i regnen.

Mange hilsner

Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *