Zumba og bøger? Helt nye læseoplevelser – endnu en bog

Zumba og bøger, anbefaling 

Hvad har zumba og bøger med hinanden at gøre?

Ja, måske intet og så alligevel. I en zumbatime kan man blandt andet få boganbefalinger og det har jeg fået to gange.

Den ene bog blev anbefalet af min super gode zumbainstruktør Helle Rasmussen. Det er ikke fordi hun selv har nået at læse bogen, som lige er udkommet. Nej, det er fordi hun kender de to mennesker “Kim Faber & Janni Pedersen” som har skrevet “Vinterland”.

“Vinterland” er udkommet her i 2019 og dermed kan der afkrydses et punkt på listen fra Lindhardt og Ringhof.

“Vinterland” er en dejlig tyk krimi på 460 sider og jeg elsker at have en god tyk bog at gå i gang med. Det tog mig nogle dage at komme cirka 1/4 ind i bogen. Den var måske lidt tung til start, men den sidste 3/4 blev læst ligeså hurtigt som den første 1/4. Jeg skulle bare lige i gang og sådan er det jo ofte når man læser noget af en forfatter som man ikke er vant til at læse. Jeg var godt underholdt det meste af tiden og hvad mere kan man ønske sig af en god krimi.

God fornøjelse med denne bog eller en helt anden.

Mange hilsner

Betina

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *