Lindhardt og Ringhof. 1 år. 30 bøger. Helt nye læseoplevelser. 2 punkter, 2 bøger hen over påsken.

Fortællingen om dengang Xu Sanguan solgte sit blod.
Francesco ridderen af Guds nåde.

Hen over Påsken 2019 blev der tid til at læse to bøger som kunne opfylde to punkter på LRLÆSER 2019.

“En bog skrevet af en forfatter, som ikke kommer fra Europa eller USA” – det var et lidt svært punkt for åbenbart indeholder min egen bogreol ikke så mange bøger skrevet af personer udenfor Europa og USA. For et stykke tid siden havde jeg dog købt en bog skrevet af en kinesisk forfatter Yu Hua. Bogen havde stået et stykke tid på hylden, for den var svær at tage fat i når nu ens yndlingsbøger er krimier.

“Fortællingen om dengang Zu Sanguan solgte sit blod” er en spændende lille bog som fortæller om en helt anden livsstil end den jeg selv kender herfra Danmark. Den handler om livet, som leves i en verden fyldt med anderledes skikke, politik, korruption, sult. Om at gøre hvad der må gøres for at redde sine børn. Om at leve og overleve. Den kan anbefales hvis du vil prøve en ny type bog.

 

Punktet “En bog på mindre end 150 sider” blev bogen “Francesco – Ridderen af Guds nåde”, skrevet af Susanne Mortensen. En bog som jeg også har haft på bogreolen ganske længe. Den handler om helgenen Frans af Assisi. Om hans liv frem til han fandt Gud og sit kald. Det var også en anden type bog og den var ganske god.

Jeg er gået i gang med to nye bøger som kan opfylde nogle punkter på listen. Det er super at få læst nogle nye ting som jeg nok ikke ville have læst hvis jeg ikke læste udfra listen LRLÆSER 2019, 1 år. 30 bøger. Helt nye læseoplevelser.

Mange hilsner

Betina

Zumba og bøger? Helt nye læseoplevelser – endnu en bog

Zumba og bøger, anbefaling 

Hvad har zumba og bøger med hinanden at gøre?

Ja, måske intet og så alligevel. I en zumbatime kan man blandt andet få boganbefalinger og det har jeg fået to gange.

Den ene bog blev anbefalet af min super gode zumbainstruktør Helle Rasmussen. Det er ikke fordi hun selv har nået at læse bogen, som lige er udkommet. Nej, det er fordi hun kender de to mennesker “Kim Faber & Janni Pedersen” som har skrevet “Vinterland”.

“Vinterland” er udkommet her i 2019 og dermed kan der afkrydses et punkt på listen fra Lindhardt og Ringhof.

“Vinterland” er en dejlig tyk krimi på 460 sider og jeg elsker at have en god tyk bog at gå i gang med. Det tog mig nogle dage at komme cirka 1/4 ind i bogen. Den var måske lidt tung til start, men den sidste 3/4 blev læst ligeså hurtigt som den første 1/4. Jeg skulle bare lige i gang og sådan er det jo ofte når man læser noget af en forfatter som man ikke er vant til at læse. Jeg var godt underholdt det meste af tiden og hvad mere kan man ønske sig af en god krimi.

God fornøjelse med denne bog eller en helt anden.

Mange hilsner

Betina